Tuinaannemer

Tuinaannemer Tuinaannemer Tuinaannemer Tuinaannemer Tuinaannemer Tuinaannemer Tuinaannemer Tuinaannemer Tuinaannemer

Opzoek naar Tuinaannemer ?

Zelf geen groene vingers? Huur een tuinaannemer voor de aanleg van uw droomtuin! Tuinarchitect Snel staat garant voor werken die georganiseerd, vlot en professioneel verlopen, met een schitterend eindresultaat helemaal volgens plan. Of het nu om een kleine stadstuin gaat of om een landelijke tuin met zwemvijver en tuinhuis: het eindresultaat staat garant voor jarenlang genot.

Dankzij onze vaklui kunnen we zo goed als alle onderdelen van de aanleg in eigen beheer doen: van grondwerken tot beplanting en verlichting. Voor sommige andere werken huren we ervaren vaklui in.

Tuinaannemer : stappenplan

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we eerst van start met de meer ingrijpende grondwerken voor de bestrating, het terras en eventueel de vijver of het tuinhuis. Zo moeten we later niet meer met zwaardere machines op uw gazon komen. Daarna volgen de beplanting en de aanleg van de omheining. Op het laatst komen de tuinmeubels en de verlichting aan de beurt. Afwerken kan met beelden, kussens, bloempotten…

De werken volgen elkaar vlot op zodat je zo snel mogelijk van je nieuw aangelegde tuin kan genieten. Gedurende de werken blijven we een open communicatie onderhouden met zowel de architect als de opdrachtgever.

Tuinaannemer : stappenplan

Met een tuinarchitect Snel ben je zeker van:

  • een professioneel aangelegde tuin,
  • een tuin in de stijl die je in gedachten hebt,
  • een tuin die jarenlang meegaat,
  • een tuin waar je geen slaaf van bent,
  • een vlot verloop van de werken.

Wil je sommige onderdelen van de aanleg zelf doen, dan kan dat uiteraard. Contacteer ons gerust voor een offerte en we bekijken de mogelijkheden.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 tuinarchitect. Alle Rechten Voorbehouden