Tuinarchitect

tuinarchitect tuinarchitect tuinarchitect tuinarchitect tuinarchitect tuinarchitect tuinarchitect tuinarchitect tuinarchitect

Opzoek naar een tuinarchitect ?

Een schitterende tuin voor jarenlang genot in elk seizoen.

Waarom een tuinarchitect ?

Veel mensen besteden veel tijd, geld en aandacht aan het ontwerp van hun huis, maar leggen hun tuin op eigen houtje aan. Jammer, want de “5de kamer” is de kers op de taart van je bouw- of renovatieproject. Waarom dus voor je huis en interieur vertrouwen op een architect, maar voor je tuin zelf improviseren?

Een tuinarchitect Snel kan zoveel meer halen uit je tuin. Op basis van jouw wensen en de stijl van je woning werken we een gedetailleerd plan uit. We houden daarbij rekening met:

  • de oriëntatie van de tuin,
  • wind en schaduw,
  • de kwaliteit van de grond,
  • eventuele niveauverschillen,
  • het omliggende landschap,
  • privacy,
  • onderhoudsvriendelijkheid,
  • enz.

Als ervaren tuinarchitect adviseren we je waar je best je terras, carport of zwemvijver plaatst en welke planten het best gedijen op welke plaatsen. Ook naar materiaalkeuze toe kunnen we perfect inschatten wat er binnen jouw budget het best bij je past op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en uitstraling.

Een tuinarchitect is een zinvolle investering: de kostprijs voor het ontwerp bespaart je op lange termijn heel wat geld en tijd naar onderhoud toe. Door meteen de juiste plantensoorten op de juiste plaatsen te planten en door te kiezen voor duurzame materialen kan je jarenlang zorgeloos van de tuin genieten!

Kleine en grote tuinen

Heb je een grote tuin met een weids zicht of een klein stadstuintje? Geen enkele tuin is te groot of te klein om te kunnen omtoveren tot een oase van rust.

Door verschillende plantensoorten op een doordachte manier te organiseren ziet je tuin er in alle seizoenen optimaal uit.

Tuinarchitect nodig? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 tuinarchitect. Alle Rechten Voorbehouden