Stadstuinen Lede

stadstuinen Lede stadstuinen Lede stadstuinen Lede stadstuinen Lede stadstuinen Lede stadstuinen Lede stadstuinen Lede stadstuinen Lede stadstuinen Lede

Opzoek naar Stadstuinen Lede ?

Een oase van rust midden in de stadsdrukte.

Vrees je dat er met je kleine stadstuin Lede niet veel mogelijkheden zijn? Niets is minder waar. Met een doordacht tuinontwerp maak je van je stadstuin Lede een net zo aangename en rustgevende omgeving als een grote tuin op het platteland. Met ervaren tuinaannemer Tuinarchitect Snel haal je het maximum uit je stadstuin, voor jarenlang genot zonder tijdrovend onderhoud.

Stadstuinen Lede: de mogelijkheden

De grootste uitdaging bij stadstuinen Lede is ervoor te zorgen dat de oppervlakte groter lijkt dan hij in werkelijkheid is. Gelukkig bestaan daar enkele gouden tips voor:

  • Gebruik één soort steen en werk met langwerpige tegels of planken. Dat doet je terras groter lijken.
  • Plaats donkergroene planten achteraan en lichtgroene planten vooraan.
  • Deel je tuin op in twee delen, met een afscheiding tussen de twee (bijvoorbeeld in de vorm van een laag muurtje of een glazen wand). Als je de tuin inwandelt kan je het tweede gedeelte niet meteen zien en wordt je als het ware uitgenodigd om erin te wandelen en het te gaan ontdekken. Het tweede gedeelte kan je dan anders inrichten: bijvoorbeeld als kruidentuin of bloementuin.
  • Sommige bomen zorgen voor dieptewerking als je ze op regelmatige afstanden plaatst, zoals sierperen.

Naast een optimale indeling van de beschikbare oppervlakte zijn ook privacy van belang voor stadstuinen Lede. Ook onderhoudsvriendelijkheid zijn voor veel stadsmensen een grote plus.

Advies en aanleg van stadstuinen Lede

Wil je graag het meeste uit je stadstuin Lede halen, klop dan aan bij Tuinarchitect Snel voor advies, een ontwerp of maat en/of de volledige aanleg van je stadstuin. Vraag alvast hier een gratis offerte!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 tuinarchitect. Alle Rechten Voorbehouden