Tuinontwerp Hasselt

tuinontwerp Hasselt tuinontwerp Hasselt tuinontwerp Hasselt tuinontwerp Hasselt tuinontwerp Hasselt tuinontwerp Hasselt tuinontwerp Hasselt tuinontwerp Hasselt tuinontwerp Hasselt

Opzoek naar Tuinontwerp Hasselt ?

Moderne tuin, Japanse tuin, stadstuin, landelijke tuin of Engelse tuin

Met een goed tuinontwerp Hasselt haal je zoveel meer uit je tuin, hoe klein of groot die ook is. Tuinarchitect Hasselt Snel houdt voor je tuinontwerp rekening met de gewenste stijl en je budget, maar ook met heel wat randfactoren zoals de toestand van de bodem, de oriëntatie t.o.v. de zon, het omliggende landschap, privacy en beveiliging, enz.

Tuinontwerp Hasselt: stijlen

Tuinontwerp Hasselt is er in een heleboel verschillende stijlen:

  • Moderne tuinen zijn minimalistisch en strak van aard. Je ziet veel geometrische figuren en de plantengroei is beheerst, met veel vormsnoei. Liefhebbers van moderne tuinen kiezen vaak voor een centrale loungehoek met design buitenmeubilair.
  • De Japanse tuin is een zeer evenwichtige tuin, met als thema’s rust en discipline. De elementen aarde, stenen en water spelen een gelijkwaardige rol. Veelvoorkomende planten zijn Japanse esdoorns, azalea’s, rododendrons en varens. Voor afrastering en tuinpaden worden bamboe en grind gebruikt.
  • Wil je tuinontwerp Hasselt voor je stadstuin Hasselt? Het is absoluut mogelijk om van de weinige vierkante meters die je ter beschikking hebt toch een oase van rust te maken. Hiervoor werken we met lijnen die de tuin optisch vergroten, begroeiing in de hoogte en planten in terraspotten.
  • Heb je wel veel plaats, dan kan je gaan voor een landelijke tuin. Hierbij laten we de natuur vrijer haar gang gaan maar houden we de beplanting uiteraard wel nog in de hand. De landelijke tuin gaat harmonieus samen met de omringende natuur en gaat er zelfs bijna in over. Fruitbomen zijn hier heel geschikt voor.
  • Met een Engelse tuin tenslotte creëer je het gevoel van een park. De tuin is sierlijk en sfeervol tegelijkertijd. Kenmerken zijn glooiende grasvelden, bloeiende bomen, hoge bomen en water.

Tuinontwerp Hasselt: advies op maat

Twijfel je welke stijl het beste bij je past en geschikt is voor je woning? Heb je vragen naar kostprijs en onderhoud toe? Eén adres: Tuinarchitect Snel. Contacteer ons vrijblijvend.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 tuinarchitect. Alle Rechten Voorbehouden