Villatuinen As

villatuinen As villatuinen As villatuinen As villatuinen As villatuinen As villatuinen As villatuinen As villatuinen As villatuinen As

Opzoek naar Villatuinen As ?

Tuinarchitect Snel zorgt voor ontwerp en aanleg van uw droomtuin.

Contacteer ons en vertel ons over je plan.

Laat je villatuin ontwerpen As en aanleggen door Tuinarchitect Snel. Wij zorgen voor een ontwerp dat helemaal past bij jouw levensstijl en smaak. We houden bij het ontwerp ook rekening met de architecturale stijl van de woning en het omliggende landschap, en zorgen ervoor dat onderhoud van de villatuin As zoveel mogelijk beperkt wordt.

Beplanting wordt zorgvuldig uitgekozen zodat u voor elke seizoen een op een andere manier kunt genieten.

We integreren naast beplanting ook andere elementen van de villatuin Asnaar wens: waterpartijen (fonteinen, zwemvijvers, koivijvers, buitenzwembaden), een lounge-gedeelte, een jacuzzi, een al dan niet overdekt terras, een carport, een tuinhuis, omheining, bestrating, wandelpaden… Bij elk van deze onderdelen adviseren we je met de best passende stijl en meest duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen.

De kers op de taart is de verlichting: met een doordacht lichtplan ziet je villatuin er ook ’s avonds en ’s nachts schitterend uit.

Villatuinen As: kies je stijl

Misschien heb je een moderne, strakke tuin voor ogen. In dat geval gaan we voor geometrische lijnen en zal de beplanting voornamelijk uit vormsnoei bestaan. Eyecatchers zijn je terras en loungeset. Veel mensen kiezen hierbij voor een wellnessgedeelte met zwembad, ligzetels en/of jacuzzi.

Als alternatief hiervoor kan je ook gaan voor een landelijke tuin. Hiervoor laten we de natuur iets vrijer en zorgen we voor een naadloze integratie met de omgeving. Je krijgt het gevoel dat je in een park rondloopt en komt helemaal tot rust. Hierin komt een zwemvijver goed tot uiting met een natuurlijke, organische vorm.

Ook een Japanse tuin is de laatste jaren erg in trek bij villatuinen As. Hierbij ligt de nadruk op rust en evenwicht en vertegenwoordiging van de elementen water, steen en aarde. Deze tuin is geschikt voor wie écht tot rust wil komen in de tuin.

Villatuinen As: ontwerp en aanleg

Hoe gaan we te werk? We komen bij jou thuis om het over jullie plannen te hebben en wandelen samen door de tuin. Zo hebben we een idee van de grootte, ondergrond, oriëntatie naar de zon en het omliggende landschap. Eenmaal terug op het bureau tekenen we een rudimentair plan uit, dat we vervolgens bijstellen naargelang je feedback. Als het voorontwerp helemaal af is gaan we over tot de detailtekeningen.

Voor de aanleg van de villatuin As kan je rekenen op ons team van specialisten. We organiseren de werken zodat ze zo efficiënt mogelijk verlopen en je al snel van je nieuw aangelegde tuin kan genieten.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een gratis offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 tuinarchitect. Alle Rechten Voorbehouden